Ha magasan és alacsonyan böngészik a lopást, akkor ne keressen emellett, mint a Nike Air Max 270 React cos “Imperial Blue”. A Nike “Time Capsule” kollekció részét képezi, amely a múltbeli márkaneveket összeolvasztja a jövő stílusával, ami a stílusok legjobb összeolvadását eredményezi, amely biztosan megfordítja a fejét. Eredetileg 140 font, ezeket most hozzáadhatja a személyes gyűjteményéhez, mindössze 100 fontért a Foot Locker UK -nál!

A vörös, fehér, valamint a kék színsémában festett Air Max 270 React nem varrott felső része elégedett és megfelelő visszatérést jelent itt, és sima és egyszerűsített felületet nyújt, amelyet személyesen láthat. – Egy útcipő-szerű kötőrendszer rengeteg rengeteg esztétikát ad, míg egy nagy nyelvet közvetlenül az Air Max 180-ból vesznek.

Az alábbiakban felfedezheti a híres React X Air középtalpot, amely annyira kényelmes, amennyire csak kap, és mindent lekerekít, a Nike Swoosh márkanév, amely közvetlenül a két különböző időszakból származik, és kitölti a formatervezést.

Mi nem tetszik a Nike Air Max 270 React cos “Imperial Blue” -ben? Most 100 fontért kínálják, minden egyes méret ül a Foot Locker UK -nál, tehát tartsa be a tiédet, amíg még mindig van! Sokkal több ilyen lopáshoz itt van 15 lábú Locker UK eladási termékek, amelyeket feltétlenül nem akar figyelmen kívül hagyni!