stílusa mellett ebben a szezonban a Vivienne Westwood X Asics Tiger Gel-Mai-val! A japán cipőgyártó, valamint a brit divattervező közötti legelső partnerség jelölésével ez a 2019 -es sok érdekes együttműködés egyikének kell lennie, valamint április 27 -én, szombaton, 8 -kor, az ASICS -nél bemutatva!

Az ultra tiszta, fehér kötött alapra építve a stílust ellentétben áll a vörös „Squiggle” nyomtatás, amely debütált a Westwood őszi 1981 -es kollekciójában, valamint a tervezőnek szinonimája is. Egy intarsia-kötött zoknival, amely egyaránt kényelmes és lélegző, ez a sima fehér bőrrel borítja a szerkezetet, valamint a stabilitást, valamint egy olyan megjelenést, amely abszolút megfordítja a fejét ebben a szezonban!

Mindent lekerekítenek a cukorka-nád-stílusú csipkék, amelyek összekapcsolják a cipőt, valamint a teljes hosszúságú Fuzegel középtalpot, amely verhetetlen kényelemmel, valamint felejthetetlen lengéselnyeléssel ellátja a viselőit. A stílus befejezése egy élénkvörös gumi talp, amely minden lépéssel további tapadást biztosít.

Az ASICS fejlődését és a Vivienne Westwood félreérthetetlen divat esztétikáját kombinálva a Vivienne Westwood X Asics Tiger Gel-Mai-t április 27-én, szombaton, 8-kor, az ASIC-nál kínálják! Értsük meg, hogy melyik pár lesz, és itt vagy itt, nézzen meg a teljes ASICS cipők sorozatát!