LA-alapú cipő-kereskedő Uppeated és a furgonok hosszú története, amely egészen 2007-ig nyúlik vissza, amikor a duó elindított egy speciális SK8- Szia kapszula, amelyben az ünnepelt grafikus, Geoff McFetridge művei szerepeltek. Most különösen ez az együttműködés inspirálta a két párt legfrissebb erőfeszítéseit, ehelyett úgy dönt, hogy a legendás régi skool sziluettjén dolgozik.

Az OG Old Skool LX-ket bemutatva a mostanában ikonikus „U-Man” mintát, amely végül legyőzhetetlen aláírási motívumává vált, az új színvonalak triójában, amely zöld, sárga és kékből áll.

Kép a Vansundeated X Vans OG Old Skool LX “Green” segítségével

Int’l szállítás

Többet látni

Kép a Vansundeated X Vans OG Old Skool LX “Yellow” segítségével

Int’l szállítás

Többet látni

A párok mindegyikét a prémium anyagoktól egészen a partnerség kizárólagos természetéig készítik, a felső rész hosszú távú vászonból és rugalmas velúrból áll. A burkolat hű marad az eredeti sziluetthez, a középső panelek pedig az U-Man grafikát ábrázolják, míg a Vans Signature Jazz Stripe egyenesen a közepén fut. A kettős márkaépítés a nyelveken is található, valamint az „undftd” csipke dubraes, az egyes cipőkön.

Ha szereti ezt az együttműködést, és szereti, ha a kezét egy párra kapja, akkor a jó hír az, hogy mindhárom színvonalat a december 4 -i kiválasztott kereskedőkkel, valamint a kiválasztott kereskedőkkel együtt esni fogják. Ügyeljen arra, hogy itt tartsa ide ideálisan az egyetlen eladónál az összes jelenlegi hírhez és frissítéshez, amely a párhoz kapcsolódik, és még sok minden mást, valamint a Breaking News történeteket, mint például az új Nike SB Dunk első pillantása!

Kép a Vansundeated X Vans OG Old Skool LX “Blue” segítségével

Int’l szállítás

Többet látni