Nem kétséges, hogy a 2020 -as év nagyon monumentális év volt a Nike számára. Mivel mind az Air Jordan 5, mind az Air Max 90 ünnepli a 30. évfordulójukat, ez az év 25 évet is jelent, mióta a Beaverton márka elkezdte a gyártást Vietnamban. Egy olyan kapcsolat, amely 2005 májusában kialakult, azóta az ázsiai országban lévő cipőiket készítik, és ennek a hatalmas mérföldkőnek a megemlékezésére úgy tűnik, hogy a Nike SB Dunk Low “Vietnam 25. évfordulója” a munkákban lehet!

Kép a Sneakerjamz segítségével
A cờ dỏ sao vàng zászló színpalettájában elkészítve, amely szó szerint a “Vörös zászlóval sárga csillag” -ra fordul, a “Vietnam 25. évfordulója” prémium bőrépítést tartalmaz, amelyet elsősorban piros színűre festettek. A négyszeres Swoosh logót finoman hímzik az oldalsó és a medialis oldalsó panelek mentén, hogy a hozzáadott mélységben legyen, és ezt egy sárga gumi talppal kiegészítik.

A “Nike 25” címke a nyelvre van varrva, és természetesen nem beszélhet erről a dunksóról anélkül, hogy megemlítené a “Nike Vietnam” illusztrációt, amelyet büszkén nyomtattak a lábujjdobozra, bemutatva az USA -t és a vietnami zászlókat. –

Kép a Sneakerjamz segítségével
Még nem látjuk, hogy ez kizárólag a barátok és a család, vagy a vietnamban lakófejek számára lesz -e, de az egy dolog, amely biztos, hogy a Nike SB Dunk Low “Vietnam 25. évfordulója” az év vége előtt indul. Tudassa velünk, mit gondol erről az emléknyílásról, és amíg itt vagy, előfordulhat, hogy első pillantást vethet a Concepts x Nike SB Dunk High “Duck” -ra is!

Kép a Sneakerjamz segítségével