A japán művész, Haroshi ismét összekapcsolódott a környezetbarát életmód márkájával, a Pangaia-val a BE@RBRick stílusú kapszula kollekcióhoz. A kettő először 2019 -ben ütközött vissza egy kapszula miatt, amely az első 24 órában teljes egészében elfogyott, tehát azt várjuk, hogy ez hasonló történet lesz!

Az ismeretlen számára Haroshi egy gördeszkás és öntanuló famegmunkáló, amely egyedi művészeti stílusáról ismert. A régi gördeszkás fedélzeteket használja különféle nagy szobrok és minták létrehozására.

Kép a Hiroshi x Pangaia -n keresztül
Mind a férfi, a nők, mind a gyerek méretére érkezve ez a kollekció a Haroshi híres be@rbrick formatervezését használja a Pangaia -áruk válogatásán keresztül. A pólókat, kapucnis pulóvereket, pulóvereket és számos kiegészítőt kaptak a Haroshi-kezeléssel az aláírási fából@rbrick-rel, amely az egyes darabok elejét megragadja.

A formatervezés mellett a játékos árnyalatokat, köztük a rózsaszín, a sárga, a világoskék, a fehér és a fekete színt is szerepelnek. A teljes kapszulát július 15 -től vásárolhatják meg a Pangaia webáruházából, valamint a Tokiói kiválasztott helyekről. Ha az utolsó együttműködés valami, amit el kell mennie, akkor gyorsan eladni fog! Egyéb hírek szerint a Gucci kapcsolatba lép a 100 Tolvajok Váratlan együttműködés érdekében.

Kép a Hiroshi x Pangaia -n keresztül