Függetlenül attól, hogy veterán vagy a cipők játékában, vagy új az egész edzőhype -ben, semmi sem veri meg az Air Max edzőt. Az ikonikus 90 -es évek stílusától a kortárs hibridekig csak valami van ebben az időtlen tartományban.

Itt vessünk egy pillantást a 6 New -in Air Max kiadásra – a szezon néhány kedvencére. Mint mindig, tartsa zárva a @Thesolesupplier -hez, hogy a legújabb kiadások előtt maradjon.

Nike Air Max BW/ 97 fekete | Elérhető a Footpatrol -nál

Más néven az Air Max 97/BW ‘Haematite’ néven egy csillogó irizáló ragyogás még nagyobb figyelmet fordít erre az egyedüli csere oktatóra. Ideális választás a tél sötét éjszakáira, megdöbbentő, hogy a méretek még ettől a korai indítástól ülnek.

Nike hangolva 1/Air Max 97 Obsidian Green | Elérhető a Foot Locker UK -nál

A heti új in-hibrid oktatók egy másik részeként érkeznek a „Discover Your Air” csomag részeként. A Crimson Green funky használata ezeket különösen a szemet gyönyörködteti. A kötélfestékek és a klasszikus Nike márkaépítés befejezi a megjelenést.

Nike Air Max 97 Steelers | Elérhető a JD Sports -nál

Wiz Khalifa énekelt róla, egy amerikai labdarúgó -válogatott ugyanolyan színeket sportol, és most, hogy az epikus kombináció megérkezik az Air Max 97 -re; fekete és sárga! Ez az edző látvány, amelyet látni kell, és biztosan az egyik ebben a szezon egyik legforróbb AM97 -jének egyike?!

Nike Air VaporMax 95 pala | Elérhető a Nike UK -nál

A hibrid lábbeli nem ennél is nem lesz sztrájkoló. Amikor a Nike úgy döntött, hogy hozzáad egy VaporMax középtalpát az Air Max 95 alatt, nem mindenki volt meggyőződve. De az eredmény sokkal kevésbé őrült, mint amire számíthat. Ez a „pala” színválaszték egymástól függ, köszönhetően az elektromos kék árnyéknak a légiközlekedéshez.

Nike Air Vapormax Plus Platinum | A végén kapható. Ruházat

A jeges és a szürke tulajdonságok hűvös átmenete ennek a vastag sziluettnek a vapormax buborékján. Több más rendelkezésre áll a végén. Ruházat, de ez a lehetőség messze a legtisztább.

Nike vapormax flyknit 2.0 fehér | A végén kapható. Ruházat

Ha inkább az eredeti Vapormax esztétikát részesíti előnyben, akkor ne keresse tovább, mint ezt a havas fehér kiadatást. Hasonló stílus volt gyorsan kiszállni, tehát ne lepődj meg, amikor ez a legújabb kiadás nem fog sokáig ragaszkodni.