jelentkezik. A Nike Swoosh csapat nagy rajongója a Paisley mintáknak, amint azt a legutóbbi kínálatból láthatjuk, mint például a Nike AF1 Low “Bandana”. És most ugyanolyan ruhával, mint a Dunk Low “Paisley”, amely fekete, kék és zöld iterációkban jelenik meg, a Nike Dunk Low “White Paisley” végre itt van, és közelebbről megvizsgáljuk a párot.

A Beaverton Sports Powerhouse arra összpontosított, hogy egy all-Canvas alapot használjon ehhez az együtteshez, a bőr helyett, amely sok párnak van. A tiszta megjelenés érdekében fehér színátmenetet lát, de megszakítja a “szürke köd” hangot, amely a saroktól a lábujjig terjedő grafikát képezi – még a lábujjak, a nyelveket és a szemét is lefedi. A Nike márkaneve a nyelveken és a sarokfedetésekben szintén részt vesz ugyanabban az árnyékban.

Kép a Nike -en keresztül
Int’l szállítás

Vásárolj most

Ezeknek a Nike edzőknek további kontrasztos megjelenést adnak a Swoosh logók az oldalsó és a medialis oldalakon, fehér, cipőfűző és teljes hosszúságú középtalp egység alatt.

Hozzáadja a Nike Dunk Low “White Paisley -t” az idei rotációjához? Ügyeljen arra, hogy itt maradjon a legjobban az egyetlen beszállítónál, hogy a legújabb Nike csepp ismeretében maradjon. A kapcsolódó hírekben a Nike Dunk Low “fekete” egy kifinomult mindennapi tűzőkapocs.

Kép a Nike -en keresztül
Int’l szállítás

Vásárolj most

Kép a Nike -en keresztül
Int’l szállítás

Vásárolj most